eQ Oyj:n osake on listattuna Nasdaq Helsingissä. Tässä osiossa kerrotaan eQ Oyj:stä sijoituskohteena.

Miksi sijoittaa eQ Oyj:n osakkeeseen

eQ-konsernin tuloskasvu on ollut viime vuosina vahvaa ja kannattavuus erinomaisella tasolla. eQ pyrkii myös jatkossa vahvaan kasvuun, jatkuvaan kustannustehokkuuteen sekä maksamaan kilpailukykyistä osinkoa.

eQ Oyj:n tavoitteena on luoda omistaja-arvoa kannattavilla ja kasvavilla liiketoiminnoilla. eQ Varainhoidolla on vahva asema erityisesti Suomen ammattimaisimpien sijoittajien varainhoitajana. Suomen noin 100 suurimmasta instituutiosijoittajasta peräti 66 % käyttää eQ Varainhoidon palveluja ja eQ on arvioitu Suomen laadukkaimmaksi varainhoitajaksi (SFR-tutkimus 2022). eQ Varainhoidolla on erinomainen palveluvalikoima. Vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden kuten kiinteistö- ja Private Equity -rahastojen kysyntä on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Corporate Finance -segmentissä taloudellisia neuvonantopalveluita tarjoava Advium kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja kokeneimpiin neuvonantajiin.

eQ:lla on lisäksi vahvasti sitoutunut henkilöstö. Henkilöstön omistusosuus on eQ Oyj:stä yli 30 % ja henkilöstön työtyytyväisyys on tutkimusten mukaan erinomaisella tasolla. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on avain hyvään asiakaspalveluun, sijoitustoimintaan ja neuvontaan.