eQ:ssa työskentelee yhteensä 90 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Asiakasvastaava / sijoitusjohtaja

eQ Varainhoidon myynti- ja asiakkuudet –tiimi etsii kokenutta asiakasvastaavaa

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Haku-DL: 21.2.2023

eQ etsii tiimiinsä kokenutta asiakasvastaavaa/sijoitusjohtajaa. Tehtäviisi kuuluvat sekä myynti että asiakkuuksien hoitaminen ja yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaanasi voi olla myös instituutioita. Tuotepalettimme on yksi Suomen laajimmista ja sisältää korko- ja osakesijoitusten lisäksi myös kiinteistöt, private equityn, venturen capitalin ja private creditin.

Hakijalta edellytetään:

  • Vähintään 10 vuoden työkokemusta varainhoidon myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta, etenkin family office/yksityishenkilöasiakkaista
  • Näyttöä erinomaisista tuloksista aiemman työhistorian aikana ja vahvaa omaa verkostoa
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja
  • Kykyä ja intoa huolehtia myös varainhoidon asiakkuuksiin liittyvistä prosesseista
  • Reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostusta tiimityöhön
  • Vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja valmiutta sitoutuneeseen työntekoon

Edellisten lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus ns. vaihtoehtoisista sijoituksista
  • Ruotsin kielen taito

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.2.2023 osoitteeseen kirsi.hokka(at)eq.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Kirsi Hokka puh. 040-763 9984 / kirsi.hokka(at)eq.fi.


___________________________________________________

Analyytikkoharjoittelija eQ Varainhoidon kiinteistösijoitustiimiin

Haemme eQ:n kiinteistösijoitustiimiin analyytikkoharjoittelijaa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan dynaamisessa työympäristössä kiinteistövarainhoidon eturivissä. eQ:n kiinteistörahastot lukeutuvat Suomen suurimpiin kiinteistönomistajiin.

Analyytikkoharjoittelijana osallistut kokeneiden kollegoiden rinnalla eQ:n hallinnoimien kiinteistörahastojen kohteiden ja rahastojen analysointiin. Tehtäviisi kuuluu mm. kiinteistökohteiden analysointi transaktioprosesseissa mukaan lukien kohteiden nettotuottolaskemien ja kassavirta-analyysien (DCF) tekeminen, markkina- ja aluekartoitukset, kiinteistöriskien analysointi, transaktioprosesseissa avustaminen sekä rahastojen suorituskykyjen ja osasalkkujen analysoinnit. Toimenkuvaan sisältyy myös vastuullisuuteen liittyvien analyysien tekeminen ja tietojen hallintaan liittyviä tehtäviä sekä avustavat rahoituspuolen tehtävät.

Toivomme, että numerot ja analytiikka ovat kiinnostuksesi kohteita ja sinulla on samalla aikaansaava, tehokas ja huolellinen työskentelytapa. Olet myös lähtökohtaisesti vähintään toisen vuoden opiskelija tähtäimessä joko DI tai KTM. Eduksi katsotaan aikaisempi harjoittelijakokemus kiinteistösijoitusten tai Corporate Financen parissa.

Ajankohta ja kesto:
Työn alkaminen ja kesto sovittavissa, tavoitteellisesti työt alkavat heti ja kesto noin 6-8 kk.

Työn luonne:
Osa-aikatyö (tuntityö), tavoitteellisesti vähintään 3 päivää viikossa (määräaikainen)

Palkka:
Liittosuositusten mukainen

Työn sijainti:
Helsinki, ydinkeskusta

Hakemukset pyydämme lähettämään 5.2.2023 mennessä: eQHakemukset(at)eQ.fi.
Lisätietoja eQ:sta www.eQ.fi


_______________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus". eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.