01.06.2017

Tervetuloa sijoittamaan eQ Kiinteistörahastoihin!eQ Varainhoidon kiinteistörahastot ovat viime vuosina kasvaneet voimakkaasti ja kesäkuussa 2017 rahastojen yhteenlaskettu kiinteistövarallisuus ylittää miljardi euroa. Voimakkaan kasvun myötä eQ Varainhoito on nousemassa Suomen isojen kiinteistösijoittajien joukkoon. Asiakaskuntamme koostuu pääosin ammattimaisista instituutiosijoittajista, mutta sijoittajina on myös paljon yksityishenkilöitä. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta!

eQ Hoivakiinteistöt aloitti toimintansa ensimmäisenä suomalaisena, suoraan kiinteistöihin sijoittavana erikoissijoitusrahastona vuonna 2012 ja eQ Liikekiinteistöt perustettiin 2014. eQ Liikekiinteistöt –rahaston tuotto perustamisesta on ollut 10,4 prosenttia ja eQ Hoivakiinteistöt- rahaston 8,8 prosenttia p.a. Ennakoimme, että myös lähivuosina Liikekiinteistöjen tuotto pysyy korkeampana. Suomen kiinteistömarkkina on vilkastunut, mutta emme näe näiden kiinteistötyyppien osalta vielä merkkejä ylikuumenemisesta. Hoivakiinteistöjen osuus koko kiinteistömarkkinasta on pieni, mikä ajoittain lähinnä hidastaa sijoittamista.

eQ  Hoivakiinteistöt- ja eQ Liikekiinteistöt -rahastoja on nyt hoitamassa seitsemän hengen kiinteistötiimi. Tämän lisäksi eQ:n hallinnossa työskentelee useita kiinteistörahastojen toimintaa tukevia ammattilaisia.

Kiinteistörahastomme ovat auki merkinnöille taas 30.6. Merkinnän voi tehdä kätevästi  verkkopalvelussamme, Tervetuloa eQ:n asiakkaaksi – tai tekemään lisäsijoituksia.eQ Hoivakiinteistöt - Tutustu rahastoon ja sijoita

eQ Liikekiinteistöt - Tutustu rahastoon ja sijoita