06.05.2019

Rahastosuosikit

eQ:n rahastosuosikit

Odotuksemme on, että maailman talouden kasvu jatkuu, korkotaso ja maksuhäiriöt yrityslainoissa pysyvät matalina. Tämän vuoksi rahastosuosikkimme löytyvät tällä hetkellä osakesijoituksista, korkeatuottoisista yrityslainoista ja kiinteistösijoituksista. 

Kehittyvillä markkinoilla osinkostrategiamme (eQ Kehittyvät Markkinat Osinko) on toiminut erittäin hyvin jo vuosia läpi turbulenttienkin markkinaolosuhteiden. Osinkostrategia tuo osakesalkkuun tuottoa ja vakautta. Toisena sijoituksena osakesalkkuun poimimme eQ Sininen Planeetta –rahaston, joka puolestaan on mukana kestävän kehityksen ja uuden älykkään teknologian trendissä. Rahaston salkussa olevat yhtiöt edustavat läntisen maailman tulevaisuuden kasvualueita. Rahasto on yksi parhaiten tuottaneita rahastojamme viime vuosina. Korkosijoituksista poimimme eQ High Yield –rahaston. Rahasto voi saada tuottoa myös matalien korkojen aikana ja ennusteet maksuhäiriöistä ovat pysyneet matalina. 

Muita rahastosuosikkejamme ovat kiinteistörahastot. eQ Hoivakiinteistöt ja eQ Liikekiinteistöt rahastojen tuotto perustuu pitkään, vakaaseen ja ennustettavaan vuokrakassavirtaan.  Markkinaolosuhteet ovat mieliestämme edelleen tuottaneet tuottoa kiinteistörahastoillemme.

eQ Varainhoidon sijoitus­tiimi käy läpi rahastot, joita pidämme tällä hetkellä mielen­kiintoisimpina. Katso eQ:n suosikit täältä. Valintamme perustuvat historiallisen tuoton sijasta tulevaisuuden näkymiin.

Sijoittaminen eQ:n rahastoihin on helppoa

Yksityissijoittaja voi tehdä rahastomerkinnän eQ:n verkkopalvelussa. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit tehdä rahastosijoituksen kirjautumalla sisään palveluun. Mikäli olet tekemässä ensimmäistä eQ rahastosijoitustasi, rekisteröidy ensin asiakkaaksi osoitteessa www.eq.fi/fi/registration.

Rekisteröityminen on maksuton ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä rahastomerkintöjä omia pankkitunnuksiasi käyttäen tai halutessasi luoda käyttäjätunnuksen ja salasanan. Yritys- ja yhteisöasiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä eQ:n asiakaspalveluun. 

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)eQ.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9-16 (09) 6817 8700 (pvm/mpm).