17.09.2014
eQ Varainhoito Oy ja YIT Rakennus Oy ovat sopineet yhteensä viiden kohteen toteutuksesta eQ Hoivakiinteistöt -rahastoon. Kohteista kaksi on päiväkoteja ja kolme muita hoivakiinteistöjä. Kohteet sijaitsevat Kirkkonummella, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Kaupan kokonaisarvo on lähes 25 miljoonaa euroa. Kohteet valmistuvat vuoden 2015 aikana.

Lisäksi eQ Varainhoito Oy, Päätoimija Oyj sekä Esperi Care Oy ovat sopineet yhteensä 12 hoivakohteen toteutuksesta eQ Hoivakiinteistöt -rahastoon. Kohteet sijaitsevat pääosin keskisuurissa kaupungeissa Suomessa. Kaupan kokonaisarvo on yli 40 miljoona euroa. Kohteet valmistuvat pääosin vuoden 2015 aikana.

”Suomen kiinteistösijoitusmarkkina on mielenkiintoisessa vaiheessa, jossa on tilaa uusille aktiivisille toimijoille ja toimintamalleille. eQ Varainhoidon pitkäjänteinen ja kotimainen lähestymistapa tuottavat lisäarvoa sekä sijoittajille että kiinteistömarkkinoille. Nyt allekirjoitetut sopimukset täydentävät erinomaisesti eQ Hoivakiinteistöt –rahaston sijoituksia ja mahdollistavat vakaan pohjan myös tulevalle kehitykselle. Asiakkaidemme kiinnostus hoivakiinteistöjä kohtaan on vahva ja ostamme nyt salkkuun erinomaisia uudiskohteita.” toteaa eQ Varainhoidon kiinteistösijoitusten johtaja, Tero Estovirta.

eQ Varainhoito on merkittävä suomalainen kiinteistövarainhoitaja. Kiinteistötiimin organisaatiota on kesän aikana vahvistettu. Tällä hetkellä eQ Varainhoito hallinnoi eQ Hoivakiinteistöt -rahastoa, jonka sijoituskapasiteetti on n. 260 miljoonaa euroa. Tavoitteena on lanseerata uusi kiinteistörahasto vielä loppuvuoden aikana.

Lisätietoja: Tero Estovirta, Johtaja, Kiinteistösijoitukset, eQ Varainhoito Oy, puh. +358 50 593 6194 / tero.estovirta(at)eQ.fi